Alles over zonne-energie, verlichting en draadloze opladers!

Door de hedendaagse technologieën en ontwikkelingen worden er steeds meer handige gadgets en producten op de markt gebracht. Ook in de categorie verlichting en opladers worden er constant nieuwe producten aangeboden en heeft elk product weer de nieuwste snufjes en mogelijkheden. Het soms bijna niet meer bij te houden wat het nieuwste snufje is.

Draadloos opladen
Tegenwoordig kan niemand meer zonder zijn tablet of smartphone. Door het intensieve gebruik van deze producten raakt de batterij snel leeg en is het bijna onmogelijk om niet ‘mobiel’ te zijn! Er zijn diverse mogelijkheden om je telefoon op te laden. Bij Grandado zijn er diverse verschillende opladers te vinden voor jouw tablet of telefoon die zelfs werken zonder stroom. Sommige opladers werken namelijk zelfs op zonne-energie.

Lampen en verlichting
Ook biedt MYXLSHOP meer dan 100 verschillende soorten lampen aan.  Zo kunt u terecht voor uw buitenverlichting maar ook voor bijvoorbeeld uw kerstverlichting of zelfs voor disco LED lampen! Voordelen van LED-lampen is dat deze lampen langer meegaan en LED-verlichting is ten opzichte van andere lampen veel zuiniger.

Grandado
Bij Grandado kunt u terecht voor 30.000 verschillende producten die onderverdeeld zijn in diverse categorieën: Auto en Motor, Sport & Outdoor, Tassen, Verlichting & Mobiele telefonie.

Bron Grandado.com


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/